Koloni internacionale kërçovare e artit figurativ

Koloni internacionale kërçovare e artit figurativ

Në Institucionin Publik Qendra kulturore informative – Shkup, në Sallonin ekspozues – Imperial 2, sot do të hapet Kolonia internacionale kërçovare e artit figurativ 2018.

 

Në ekspozitë do të shfaqen vepra nga 10 autorë – pjesëmarrës të Kolonisë internacionale kërçovare të artit figurativ 2018 nga vendet: Maqedoni, Serbi, Bullgari, Qipro Veriore dhe Kanada.