Oscars 2022: Garë e ngushtë, 15 filmat në listë që duhet t’i shihni

Oscars 2022: Garë e ngushtë, 15 filmat në listë që duhet t’i shihni

Është e vështirë të flasësh për filmin tani pa përmendur Covid-in. Virusi ka pasur një ndikim të rëndësishëm në audiencën e kinemasë.

Por si gjithmonë në showbiz, dhënia e çmimeve duhet të vazhdojë në një formë apo tjetrën dhe ka një numër të madh filmash të jashtëzakonshëm në garë të mundshme për “Oscar”.

Pra, këtu janë 15 filma që ia vlen t’i shikoni në prag të ndarjes së çmimeve të Akademisë në fund të marsit.

1.Belfast

2.West Side Story

3.The Power of the Dog

4.Licorice Pizza

5.King Richard

6.Dune

7.Tick, Tick.. Boom!

8.House of Gucci

9.Spencer

10.The Lost Daughter

11.Don’t Look Up

12.Coda

13.The Tragedy of Macbeth

14.Being the Ricardos

15.No Time to Die

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.