Çfarë duhet të dini përpara se të blini rroba të përdorura?

Çfarë duhet të dini përpara se të blini rroba të përdorura?

Rrobat tek tregu i të përdorurave nuk përben më ndonjë habi. Shumë prej nesh gjejnë këpucët, çantën, pantallonat që i duhen. Nëse vendos të shkosh dhe të blesh, më parë lexo disa rregulla që të duhen gjatë blerjes.

  • Vish diçka të thjeshtë që të kesh munësi të provosh shpejt e shpejt rroba. Këpucët mund t’i provosh pa pikë problemi.
  • Nëse gjen diçka që të pëlqen, por është shumë e vogël mund ta kthesh mbrapsht.
  • Kontrolloni për vrima ose dëmtime të tjera, duke e mbajtur në dritë të fortë dhe duke e parë me kujdes.
  • Nëse copa është e dobët apo rruazat po bien, mund të negociosh për një çmim të mirë.
  • Nëse ka erë të keqe, por ty të pëlqen shumë, mund edhe ta marrësh. Pas larjes do jetë e pastër dritë.
  • Njolla që kanë qenë në veshje për 20 vjet nuk do të mund të dalin.
  • Nëse preferon veshjet prej leshi, sigurohuni që kur të lahet e thahet nuk do të qëndrojnë qimet si xhufkë.
  • Nëse vendos për të blerë një kuletë, sigurohu që kapëset punojnë dhe lëkura nuk është e çarë.
  • Nëse vendos për një bizhuteri të vjetër kontrollo nëse ta bën lëkurën jeshile.

Please publish modules in offcanvas position.