251 Sipas kompanisë për informim...

251 Sipas kompanisë për informim...

251 Sipas kompanisë për informim dhe analizë me qendër në Gjermani “StatIsta”, pasaportën më të shtrenjtë në botë me një çmim prej 251 dollarë e jep Turqia.

Një i punësuar me minimum rrogë në Turqi, për të marrë një pasaportë 10 vjeçare i duhet tw punoj 95 orë. Në listë, vendin e dytë e zë Australia me 206 dollarë dhe Zvicra e treta me 159 dollarë.