DLAMINI ZUMA, Kryetari i Komisionit i Bashkimit Afrikan

DLAMINI ZUMA, Kryetari i Komisionit i Bashkimit Afrikan

“Ju (Lëvizja Hizmet) jeni nga një afrikanë Jugorë. Ju besoj shumë. Jemi të gatshëm që të bëjmë gjithçka për t'ju ndihmuar që të hapni sa më shumë shkolla dhe institucione të tjera humanitare në Afrikë.

Kur t'ju shoh juve, më kujtohet se sa fe e bukur që është Islami.”

DLAMINI ZUMA

(Kryetari i Komisionit i Bashkimit Afrikan)