HAJDAR EL-IBADI

HAJDAR EL-IBADI

ISIS në Irak morri në shënjestër shkollat, xhamitë, spitalet, rrugicat dhe gjithçka tjetër, mirëpo nga ana tjetër u vranë dhe u shkatërruan me qindra aktivistë të tyre.

Edhe për shkak të identitetit fetarë, sektarë apo kombëtarë, luftën përball ISIS e fitoi populli, ushtria, forcat e sigurisë, peshmerga dhe forcat speciale të Irakut. Viti 2016, për ISIS do të jetë viti i humbjes.

HAJDAR EL-IBADI (Kryeministri i Irakut)

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.