Trampi përgatit dekret për rrjetet sociale

Trampi përgatit dekret për rrjetet sociale

Presidenti amerikan Donald Tramp së shpejti do të nënshkruajë dekret për rrjetet sociale, deklaroi një përfaqësues anonim i Shtëpisë së Bardhë.

Franca së shpejti plotësisht do të dalë nga masat e izolimit

Franca së shpejti plotësisht do të dalë nga masat e izolimit

Franca prej 2 qershorit do të dalë nga izolimi i rreptë, i cili filloi më 17 mars, informon korrespondenti i MIA-s.

Bosnja e Hercegovina i hap kufijtë për qytetarët e Serbisë, Kroacisë dhe Malit të Zi

Bosnja e Hercegovina i hap kufijtë për qytetarët e Serbisë, Kroacisë dhe Malit të Zi

Këshilli i ministrave të BeH vendosi që t’i hapë kufijtë e shtetit drejtë Serbisë, Kroacisë dhe Malit të Zi, ndërsa prej 1 qershorit edhe aeroportet në BeH.

Bekteshi: Do të kërkojmë të rianalizohet protokolli në pjesën për ndjekjen e mysafirëve në objektet hotelierike

Bekteshi: Do të kërkojmë të rianalizohet protokolli në pjesën për ndjekjen e mysafirëve në objektet hotelierike

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi deklaroi se në pajtim me Ligjin për veprimtarinë hotelierike nuk ka përcaktim sipas të cilit pronarët, menaxherët dhe të punësuarit në objektet hotelierike kanë kompetencë për t’i legjitimuar mysafirët.

Inspektorët do t’i edukojnë hotelierët për respektimin e protokolleve

Inspektorët gjatë dhjetë ditëve të ardhshme do t’i edukojnë hotelierët për zbatimin e protokolleve dhe në këtë periudhë ata do të kenë edhe funksion informativ. Qëllimi është që të gjithë hotelierëve t’iu sqarohen masat të cilat duhet t’i respektojnë me...

Këndet e lojërave kërkojnë ndihmë nga Qeveria dhe datë për hapjen e tyre të sërishme

Ndihmë financiare për sigurim të mjeteve për higjienë, prolongim të mbështetjes prej 14.500 denarë edhe në qershor ose shqyrtim i mundësisë për ndihmë financiare të njëfishtë për muajin e ardhshëm, si dhe paralajmërim për datën e hapjes së sërishme, kërkojnë...

38 raste të reja me Kovid-19, tre të vdekur

38 raste të reja me Kovid-19, tre të vdekur

Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 38 raste të reja – pozitivë me koronavirus dhe 16 pacientë të shëruar. Në këtë periudhë kanë ndërruar jetë dy persona, ndërsa tek personi i tretë koronaviorusi është...

Ndërron jetë punonjësi shëndetësor i infektuar me Kovid-19

Ndërron jetë punonjësi shëndetësor i infektuar me Kovid-19

Farmacisti nga rajoni i Strugës është rasti i parë i vdekjes nga koronavirusi të një punonjësi shëndetësorë në vend, njoftojnë nga Oda e Farmacistëve të Maqedonisë së Veriut.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni