Ivanov kërkon përgjegjësi nga institucioner për menazhim me kriza dhe mbrojtje e shpëtim

Ivanov kërkon përgjegjësi nga institucioner për menazhim me kriza dhe mbrojtje e shpëtim

Nuk mund të lejohet që e tërë barra me menaxhimin me fatkeqësitë elementare të bjerë ndaj Armatës dhe policisë, ku në kohë të njëjtë ata kanë dërguar forca për mbrojtjen e kufirit shtetëror. Është papërgjegjësi të harxhohen resurset e Armatës...

Turqia liron kriminelët, s'ka vende nëpër burgje

Turqia liron kriminelët, s'ka vende nëpër burgje

Turqia do t’i lirojë me kusht 38,000 të burgosur para tentativës së muajit të kaluar për grusht shtet, për shkak se burgjet i ka të mbipopulluara dhe nuk po ka vend për të burgosurit e rinj, raporton BBC.

Gjermania: Lëvizja e Gylen nuk është grupim radikal. S’ka arsye që të vëzhgohet dhe të ndalohet

Gjermania: Lëvizja e Gylen nuk është grupim radikal. S’ka arsye që të vëzhgohet dhe të ndalohet

Autoritetet gjermane kanë refuzuar kërkesën e Turqisë për survejimin e aktiviteteve të lëvizjes Gylen në Gjermani. Ndërsa kërkesës për ekstradimin e ish-prokurorëve Öz ve Kara, autoritetet gjermane i janë përgjigjur se “nuk ka asnjë të dhënë që ata ndodhen në...

Kolegji Jahja Kemal shpërndau ndihma humanitare në Hasanbeg

Kolegji Jahja Kemal shpërndau ndihma humanitare në Hasanbeg

Kolegji Jahja Kemal shpërndau ndihma humanitare në rajonet e katastrofës, ku humbën jetën dhjetra persona dhe shumë të tjerë mbetën pa shtëpi dhe vende për tu strehuar.

EVN Maqedoni: Është vendosur nën tension tërë rrjeti distribues në rajonet më të prekura nga përmbytjet në rajonin e Shkupit

EVN Maqedoni: Është vendosur nën tension tërë rrjeti distribues në rajonet më të prekura nga përmbytjet në rajonin e Shkupit

EVN Maqedoni i ka riparuar të gjitha defektet në rrjetin e shpërndarjes në rajonet më të prekura nga përmbytjet në rajonin e Shkupit.

Deri në KSHZ janë paraqitur 5.526 qytetarë me regjistrime kontestuese

Deri në KSHZ janë paraqitur 5.526 qytetarë me regjistrime kontestuese

Deri më sot në mesditë në Komisionin Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) janë paraqitur gjithsej 5.526 qytetarë të dhënat e të cilëve në Listën zgjedhore pas kontrolleve të kryqëzuara dhe kontrolleve në terren janë kontestuese respektivisht kanë mospërputhje me të dhënat në...

Kuçi-Bajrami: Bashkëpunimi ekonomik dhe tregtar midis Maqedonisë dhe Kosovës shumë i suksesshëm

Kuçi-Bajrami: Bashkëpunimi ekonomik dhe tregtar midis Maqedonisë dhe Kosovës shumë i suksesshëm

Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi sot priti një Delegacion qeveritar nga Republika e Kosovës, që kryesohet nga ministrja e Tregëtisë dhe Industrisë Hykmete Bajrami.

MIBA shpërndau ndihma humanitare në Hasanbeg

MIBA shpërndau ndihma humanitare në Hasanbeg

Oda Ekonomike e Sipërmarrësve dhe të Biznesmenëve të Maqedonisë (MIBA) shpërndau ndihma humanitare në rajonet e katastrofës, ku humbën jetën shumë persona dhe shumë të tjerë mbetën pa shtëpi dhe vende për tu strehuar.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.