Dalja Nga Kriza Politike Në Duart E SHBA-Ve

Dalja Nga Kriza Politike Në Duart E SHBA-Ve

Ish-ambasadori dhe profesori universitar Nano Ruzhin, në vlerësimet që i bëri theksoi se Maqedonia është një shteti cili nuk ka një traditë të gjatë të shtetit, e themeluar pas luftës së dytë botërore në kuadër të ish federatës Jugosllave.

Universitetet Evropiane Ligjërojnë Ngjarjet E Fundit Të Vendit Tonë Duke Marr Shembull Se Si Nuk Duhet Të Jetë Një Shtet Demokratik

Universitetet Evropiane Ligjërojnë Ngjarjet E Fundit Të Vendit Tonë Duke Marr Shembull Se Si Nuk Duhet Të Jetë Një Shtet Demokratik

Vitet e fundit Maqedonia, vazhdimisht po ballafaqohet me një krizë të thellë politike.

Skandali Financiar "Panama Papers" Trondit Botën

Skandali Financiar "Panama Papers" Trondit Botën

ICIJ Shqipëria, Maqedonia,  dhe vendet tjera të Ballkanit, figurojnë në hartën e Panama Papaers. Në këtë hartë nga vendet e Ballkanit, prin Bullgaria me 50 kompani.

PE dhe Departamenti Amerikan Kritika Qeverisë Turke Në Raportet Vjetore

PE dhe Departamenti Amerikan Kritika Qeverisë Turke Në Raportet Vjetore

Parlamenti Evropian ve Departamenti Amerikan i Shtetit edhe në raportet vjetorë për vitin 2015 vazhdojnë ti bëjnë thirrje Turqisë që ti rikthehet vlerave dhe ligjeve Evropiane.

Mbreti Selman i Arabisë Saudite ndihmon regjimin sionist me 80 milion dollarë

Mbreti Selman i Arabisë Saudite ndihmon fushatën e Netanjahut me 80 milion dollarë

Sipas dokumenteve të publikuara nga Panama Papers, është vënë re se mbreti Selman Ben Abdul’aziz i Arabisë Saudite ka ndihmuar Beniamin Netanjahun me 80 milionë dollarë për fushatën e tij elektorale në regjimin sionist.

Kush Do Ta Ndreq?

Kush Do Ta Ndreq?

INSTITUCIONET NË GJENDJE JO FUNKSIONALE!

Hapet xhamia 500-vjeçare në Bosnjë që u dogj nga serbët

Hapet xhamia 500-vjeçare në Bosnjë që u dogj nga serbët

Më shumë se 10,000 njerëz janë mbledhur për ceremoninë e rihapjes së një xhamie në Bosnjë, e cila ishte shkatërruar nga serbët gjatë luftës së viteve ’90-a të shekullit të kaluar.

Sadiq Khan bëhet kryetari i parë mysliman i Londrës

Sadiq Khan bëhet kryetari i parë mysliman i Londrës

Sadiq Khan, kandidati laburist është duke fituar garën për kryebashkiak të Londrës, në avantazh të dukshshëm me 44,3 % të votave përballë rivalit të tij, konseravtorit Zac Goldsmith me 34, 8 % edhe pse numërimi ende nuk ka përfunduar.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.