Hotelierët pretendojnë se e respektojnë protokollin, inspektorët “kapën” muzikë live – fillon shqiptimi i gjobave

Hotelierët pretendojnë se e respektojnë protokollin, inspektorët “kapën” muzikë live – fillon shqiptimi i gjobave

Ne i kemi hapur lokalet sipas rregullores, me një distancë prej një e gjysmë metër nga tavolinat, me dezinfektues, pa qëndrime në banak dhe me mbajtjen e maskave. 

Bexheti: Mosrespektimi i masave do të shkaktojnë pasoja afatgjate

Bexheti: Mosrespektimi i masave do të shkaktojnë pasoja afatgjate

Kryetari i Komunës së Sarajit Blerim Bexheti, njoftoi sot se numrat e të infektuarve me Kovid-19, gjithsejtë 41 paraqes shqetësim të madh. Ai ftoi autoritetet shëndetësore kompetente që të kryejnë testime në Komunën e Sarajit për të parandaluar përhapjen e...

MPB: Shqipton 562 dënime për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

MPB: Shqipton 562 dënime për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë natës së kaluar në mbarë shtetin 264 personave u janë dhënë vendime për izolim, derisa 52 të tjerë kanë firmosur deklarata për vetizolim.

Raport i Bankës Botërore: Shkalla e varfërisë pritet të rritet rreth 20 për qind

Raport i Bankës Botërore: Shkalla e varfërisë pritet të rritet rreth 20 për qind

Simulimet e Bankës Botërore parashikojnë që niveli i varfërisë të rritet nga rreth 17 për qind në vitin 2019 në rreth 20-23 për qind në vitin 2020 dhe nga 55.000 në mbi 130.000 qytetarë në Maqedoninë e Veriut (në varësi...

MPPS: Mbi 8.9 milion denarë për shtesa rinore janë transferuar në llogaritë personale të 2.759 të rinjve

MPPS: Mbi 8.9 milion denarë për shtesa rinore janë transferuar në llogaritë personale të 2.759 të rinjve

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale dhe Agjencia e Punësimit informojnë se pagesa e kryer ndaj të rinjve është paguar për muajin prill. Më shumë se 8,9 milion denarë shtesë për pagë janë transferuar në llogaritë personale të 2.759 të...

Publikohet thirrja për zhvillim teknologjik për përshtatje të shpejtë

Publikohet thirrja për instrumentin për zhvillim teknologjik për përshtatje të shpejtë të pasojave nga Kovid-19 me të cilin edhe praktikisht fillon realizimi i grupit të tretë të realizimit të masave qeveritare për mbështetjen e ekonomisë.

MPPS: Ndihmë financiare për të gjithë të papunësuarit që kishin ndërprerje të marrëdhënies së punës në periudhën prej 11 marsit deri më 30 prill

MPPS: Ndihmë financiare për të gjithë të papunësuarit që kishin ndërprerje të marrëdhënies së punës në periudhën prej 11 marsit deri më 30 prill

Punëtorët që për shkak të krizës së koronës e humbën vendin e punës, pavarësisht kohës së kaluar në marrëdhënie pune, do të mund të vijnë shpejt në ndihmë për ta tejkaluar më lehtë periudhën e papunësisë. Ata do të marrin...

Shtetet evropiane ia besojnë testimet Covid-19 kompanisë Ecolog International

Shtetet evropiane ia besojnë testimet Covid-19 kompanisë Ecolog International

Ecolog International dhe Laboratorët Réunis-Luksemburg janë pjesë e progamit të shtetit të Luksemburgut për testime sistematike ndërkombëtar, i pari i llojit të vet, hartuar nga task forca e këtij vendi posaçërisht për luftën kundër COVID-19.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni