Orën policore nuk e kanë respektuar 46 persona, prej tyre 41 janë arrestuar

Orën policore nuk e kanë respektuar 46 persona, prej tyre 41 janë arrestuar

Gjatë 24 orëve të fundit në nivel të tërë shtetit 46 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, me ç’rast 41 janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë marrë të dhëna dhe do të vijojnë masa përkatëse.

Dimkovski: 5.000 bujq do të duhet t’i tërheqin kartelat për “naftë të gjelbër”, kartelat tjera do të rimbursohen

Rritja e mbështetjes për “naftën e gjelbër” nga 30 për qind aktualet në 50 për qind nuk është për shkak të zgjedhjeve, por për shkak të krizës me koronën. Bujqve u duhen këto fonde tani, në këtë periudhë, që të...

103 pjesëtarë të policisë në izolim

103 pjesëtarë të policisë në izolim

103 pjesëtarëve të policisë u është shqiptuar masa e izolimit. Akoma nuk dihen detaje se si erdhi deri tek kontakti me të  infektuar  me Kovid-19, megjithatë Alsat jozyrtarisht mëson se 103 pjesëtarët e policisë që janë futur në izolim vijnë...

Shërbimi irakian i zbulimit ka arrestuar një lider të SHI-së

Shërbimi irakian i zbulimit ka arrestuar një lider të SHI-së

Shërbimi irakian i zbulimit e ka arrestuar Abdulnaser Kirdash, njëri prej liderëve të Shtetit Islamik (SHI), i cili ishte ndër kandidatët më seriozë për pasardhës të Abu Bakër al Bagdadi në krye të grupit xhihadist.

Rritet numri i të infektuarve, më shumë të infektuar në Shkup dhe Tetovë

Rritet numri i të infektuarve, më shumë të infektuar në Shkup dhe Tetovë

Nga gjithsej 40 të infektuarit e rinj me Kovid-19 në njëzet e katër orët e kaluara, 26 janë nga Shkupi, ndërsa 10 nga Tetova. Vetëm në pesë ditët e fundit, në këto dy qytete janë konfirmuar 96 raste, 72 në...

Maqedoni, pesë pacientë nga coronavirusi kanë dalë me plazmë të gjakut

Maqedoni, pesë pacientë nga coronavirusi kanë dalë me plazmë të gjakut

Pesë pacientë nga coronavirusi kanë dalë me plazmë të gjakut, njoftoi Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce.

Zgjedhjet, Presidenti pret përafrim të qëndrimeve partiake

Zgjedhjet, Presidenti pret përafrim të qëndrimeve partiake

Nuk do të ketë takim të ri liderësh, derisa nuk ka përafrim të qëndrimeve mbi datën e zgjedhjeve. Ky qëndrim i kabinetit të presidentit Stevo Pendarovski vjen pak ditë pas takimit të liderëve, nga i cili nuk doli datë për...

Komisioni për sëmundje infektive propozon 58 orë karantinë për fundjavë, sipas autoriteteve masa do të ketë efekt

Komisioni për sëmundje infektive propozon 58 orë karantinë për fundjavë, sipas autoriteteve masa do të ketë efekt

Sipas propozimit të Komisionit për sëmundje infektive, ora policore për fundjavë, e cila është vazhduar me dy festa, duhet të fillojë të shtunën në orën 19:00 dhe të përfundojë në orën 05:00 të së martës. Këtë propozim Komisioni e dorëzoi...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni