“Tortura”, Lënda e re nga Prokuroria Speciale

Prokuroria Speciale në Maqedoni ka nisur një procedurë hetimore për 7 persona, për shkak të mënyrës së arrestimit të ish-kryetarit të partisë maqedonase “Të Bashkuar për Maqedoninë”, Lube Boshkovski, 5 vite më parë.

Ndryshimi i politikave financiare i nevojshëm në Maqedoni

Borxhi publik i Maqedonisë vazhdon të rritet dhe sipas të dhënave të qendrës kërkimore të Akademisë së Shkencave, ai arrin në më shumë se 4 miliardë e 200 milionë euro, apo më shumë se 50 për qind të Bruto Prodhimit...

Gazetarët: Të mos mbahen zgjedhje pa reforma në media

Pesë organizatat e mediave (SHGM SPPM, IMM, KEM dhe ISK) kanë takuar ambasadorë dhe përfaqësues të lartë të ambasadave dhe misioneve në vend, ku kanë diskutuar mundësinë për rifillimin e bisedimeve për reformat në media, të parashikuara në marrëveshjen e...

Please publish modules in offcanvas position.