Pasaporta e kohës së Zogut: Shqiptari është vëllai yt

Pasaporta e kohës së Zogut: Shqiptari është vëllai yt

Kureshtja na shtyn ta shohim me detaje këtë pasaportë të vjetër të Mbretërisë së Shqipërisë.

Për herë të parë lind foshnja me 7 dhëmbë

Për herë të parë lind foshnja me 7 dhëmbë

Kjo është hera e parë që dëgjojmë se një foshnje ka lindur me 7 dhëmbë në gojë. Prayan Sharma iu nënshtrua një kujdesi intensive në Indinë perëndimore pasi u lind me 30 qershor.

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve u tkaua me kryetarin e KD të M-NAV

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve u tkaua me kryetarin e KD të M-NAV

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski sot realizoi takim pune me kryetarin e Këshillit drejtues të M-NAV, Nikollçe Taseski.

Adrenalinë e paparë, njihuni me parkun ku mund të lahesh me krokodilë

Adrenalinë e paparë, njihuni me parkun ku mund të lahesh me krokodilë

Parku “Crocosaurus Cove” në Darëin të Australisë i njohur si “Kafazi i Vdekjes” i ofron vizitorëve një adrenalinë të paparë.

Fakte të çmendura për “mbretërinë” e Kim Jong-unit

Fakte të çmendura për “mbretërinë” e Kim Jong-unit

Në vitet 1990, u bë e detyrueshme për të gjithë mësuesit në Korenë e Veriut që të mësonin se si të luanin fizarmonikën.

Fizarmonika shpesh është quajtur ‘instrumenti i popullit’ pasi që ishte e lehtë për ta mbajtur kudo. Këndoheshin...

Fshati i çuditshëm me 440 binjakë

Fshati i çuditshëm me 440 binjakë

Një ekip mjekësh indianë janë duke u përpjekur për të zgjidhur misterin e fshatit Kodinhi, në Kerala të Indisë, ku ka 440 binjakë të lindur nga dy mijë familje.

Ndalohet prodhimi i makinave me naftë në Kinë

Ndalohet prodhimi i makinave me naftë në Kinë

Pas Britanisë dhe Francës, edhe Kina planifikon të ndalojë prodhimin dhe shitjen e automjeteve me naftë. Zv.ministri kinez i Industrisë njoftoi se Kina, tregu më i madh i automobilëve në botë, ka nisur kërkimet përkatëse, por ende nuk ka vendosur...

10 profesionet më të paguara që nuk kërkojnë diplomë

10 profesionet më të paguara që nuk kërkojnë diplomë

Shumë profesione janë nga më të kërkuarat, pa qenë nevoja për mbarimin e Universitetit: Nga drejtuesi i fermës, te kontrolli i fluturimit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni