Plotësojeni këtë kusht dhe mund të punësoheni në Gjermani

Plotësojeni këtë kusht dhe mund të punësoheni në Gjermani

Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur me 70% në tetë muajt e parë 2017. “Die Welt” i kushton dy artikuj temës së punësimit të të huajve në Gjermani.

Të paktën 59 të vdekur dhe 527 të lënduar në sulmin në Las Vegas

Të paktën 59 të vdekur dhe 527 të lënduar në sulmin në Las Vegas

Numri i viktimave nga sulmi në Las Vegas u rrit në 59, ndërsa 527 janë lënduar, deklaroi sherifi i policisë lokale Xhozef Lombardo.

Incident në Shuto Orizarë, Bajram kërkon drejtësi për sulmin ndaj të birit (VIDEO)

Incident në Shuto Orizarë, Bajram kërkon drejtësi për sulmin ndaj të birit (VIDEO)

Në Shuto Orizarë pasdite ka ndodhur rrahje mes dy grupeve. Nga policia konfirmojnë për incidentin dhe paralajmërojnë më shumë informata pas përfundimit të inspektimit në vendin e ngjarjes.

Debat 'Këshilli gjyqësor i RM-së garanci për pavarësinë gjyqësore'

Debat 'Këshilli gjyqësor i RM-së garanci për pavarësinë gjyqësore'

Instituti për të Drejtat e Njeriut organizon debat të hapur në temën "Këshilli gjyqësor i RM-së garanci e pavarësisë gjyqësore!? në të cilin do të prezantohet raporti i tretë tremujor nga monitorimi i punës së Këshillit gjyqësor të RM-së për...

E dini kush janë dy shqiptarët e vetëm që punojnë në Shtëpinë e Bardhë?

E dini kush janë dy shqiptarët e vetëm që punojnë në Shtëpinë e Bardhë?

Jo të gjithë e dinë në Shtëpinë e Bardhë punojnë dy shqiptarë.

Këtë fakt na i ka bërë me dije Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci, i cili ka publikuar dy fotografi me këta shqiptarë në rrjetet sociale. Thaçi bën me...

A është emri juaj i "ndaluar" në Arabinë Saudite? Zbulojeni në listën e publikuar

A është emri juaj i "ndaluar" në Arabinë Saudite? Zbulojeni në listën e publikuar

Ministria e brendshme e Arabisë Saudite ka ndaluar 50 emra që janë në kundërshtim me kulturën ose fenë e Mbretërisë, sipas njoftimeve të mediave lokale, përcjell .

Shkenca vërteton ajetin Kur’anor. Malet lëvizin!

Shkenca vërteton ajetin Kur’anor. Malet lëvizin!

” Kur i sheh malet, mendon se ata janë të palëvizshëm, por ata lëvizin si retë… (En-Neml 88) ”

Ky verset Kur’anor na tregon për një fakt,të cilin është i vështirë për t’u kuptuar nga logjika e thjeshtë pasi në...

Nobel për zbuluesit e “orës biologjike”

Nobel për zbuluesit e “orës biologjike”

Tre shkencëtarët që zbuluan sesi e tregon trupi ynë kohën janë fituesit e Nobelit të sivjetshëm të Fiziologjisë apo Mjekësisë.
Ora biologjike e trupit, e njohur ndryshe si ritmi cirkadian, është arsyeja përse duam të flemë natën, por ajo konsiderohet edhe...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni