Punëtori për përmirësimin e shërbimeve të kontabilitetit

Zbatimi i praktikave më të mira ndërkombëtare në zhvillimin e profesionit të kontabilitetit në Maqedoni, si dhe përmirësimi i kontrollit të kompanive të cilat kryejnë veprimtari të kontabilitetit, ishte qëllimi i punëtorisë së sotme profesionale të kontabilistëve me përvojë ndërkombëtare,

Për 37 për qind rritet numri i të sëmurëve nga depresioni

Në Maqedoni, numri i pacientëve të sëmurë të mjekuar në spitale nga depresioni dhe nga çrregullimet depresive është rritur ndër vite. Në vitin 2010 numri i të mjekuarve në spital arrin 585, nga të cilët 196 bura dhe 389 gra,

KB: Shtatë milionë njerëz në nevojë "kritike" për ushqim

Pothuaj shtatë milionë njerëz në Siri kanë nevojë kritike për ushqim, ndërsa situata përkeqësohet gjithnjë e më shumë çdo ditë nga lufta që po vazhdon, deklaroi një përfaqësues i Programit botëror për ushqim të KB-së.

Please publish modules in offcanvas position.