Çmime më të larta të prodhimeve industriale

Çmimet e shitjes të prodhuesve të produkteve industriale në tregun vendor në mars të këtij viti janë më të larta për 0, 1 për qind në nivel mujor, respektivisht për 0,3 për qind në nivel vjetor, publikoi Enti Shtetëror i...

LSDM: Pason zgjedhja e qeverisë së re

Shumica parlamentare në pajtueshmëri me Kushtetutën, ligjet dhe Rregulloren, në procedurë legale dhe legjitime, në mënyrë të qetë, para gjithë opinionit të Maqedonisë dhe botëror, zgjodhi kryetar të ri të Kuvendit, thuhet në kumtesën e sotme të LSDM-së deri te...

Përpilohet studimi i fizibilitetit pës stacionin filtrues në Shkup

Ambasadori francez në vend, Kristian Tinomie sot ua dorëzoi dokumentin e plotë të studimit të fizibilitetit për ndërtimin e stacionit filtrues për ujëra të zeza për Qytetin e Shkupit, zëvendëskryeministrit Arbër Ademi, ministrit të Ambientit të Jetesës Bashkim Ameti dhe...

Please publish modules in offcanvas position.