Arrihet marrëveshja BE-Turqi për refugjatët

Udhëheqësit e Bashkimit Europian dhe Turqia kanë finalizuar marrëveshjen që parashikon kthimin e mijëra refugjatëve mbrapsht në Turqi, ndërsa Ankarasë i siguron fonde për strehimin e tyre.

Avokati i Popullit shokohet nga vendimi i Gjykatës Kushtetuese

Avokati i Popullit i Maqedonisë, Ixhet Memeti, përmes një reagimi me shkrim, ka shprehur shqetësim për vendimin e Gjykatës Kushtetuese që të abrogojë Ligjin për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për falje, në veçanti mundësinë që presidenti i shtetit të...

Kontrolle shtesë të një pjese të kontrolleve të kryqëzuara

Komisioni Shtetëror Zgjedhor pas shqyrtimit të parë të raportit për zbatimin e kontrolleve të kryqëzuara të bazave të të dhënave nga institutet relevante, vendosi të zbatojë teste kontrolli shtesë të një pjese nga çështjet e përfshira me verifikimet.

Please publish modules in offcanvas position.