Kuçi: Bursë për energji për transparencë dhe konkurrencë

Shqyrtimi i të gjitha obsioneve të mundshme për formim të bursës së energjisë në vend, është qëllimi i punëtorisë me temë "Vendosja e tregut të organizuar të energjisë elektrike në Republikën e Maqedonisë" që sot u mbajt në Shkup në...

Neto paga mesatare në janar 22.750 denarë

Neto paga mesatare e paguar mujore për të punësuar në Maqedoni në janar të këtij viti ka arritur 22.750 denarë dhe ka qenë për 2,2 për qind më e madhe në krahasim me janarin e vitit të kaluar, njoftoi sot...

Më shumë firma janë tregtare dhe nga industria ushqimore

Vitin e kaluar në Maqedoni kanë punuar 1,9 për qind më shumë subjekte afariste në krahasim me vitin 2015. Sipas të dhënave të publikuara të Entit Shtetëror për Statistikë në Republikën e Maqedonisë në vitin 2016 aktiv kanë qenë 71.519...

"Tabla", "Trista", "Total" dhe Tifani" hetimet e reja të PSP-së

Prokuroria Speciale Publike hapi katër hetime të reja financiare për katër persona të cilat kanë të bëjnë me furnizime në MPB, ndërtimi i një shkolle në komunën e Zajazit dhe evazione fiskale, ndërsa evidentohen nën emërtimet "Tabela", Treqind", "Total" dhe...

Please publish modules in offcanvas position.