Kuvend, sot mbahen seanca te dy komisioneve

Kuvendi sot në rend dite në seancën e 127-të ka propozim- vendime për miratimin e programeve vjetore për punën e Agjencisë së Postave, Agjencisë për rregullimin e sektorit hekurudhor dhe Agjencisë së aviacionit civil si dhe dakordim për propozimin e...

Nga mesnata çmime më të lira te derivateve të naftës

Nga mesnata për gjysmë denari është liruar benzina, dizeli dhe vajrat ekstra të lehta, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi i ri për Eurosuper BS-98 do të jetë 68 denarë për litër, 70 denarë do të kushtojë Eurosuper BS-98,

Nga muaji shkurt paga më të larta pë mantelat e bardha

Nga muaji shkurt mjekët specialistë, kuadri mësimdhënës, mjekët e përgjithshëm, infermierët, bashkëpunëtorët shëndetësorë do t’i kenë paga më të larat. Mjekët specialistë do të kenë paga prej 100 mijë denar, ndërsa për infermierët 20-23% rritje, mjekët e përgjithshëm 25%, për...

KSHZ shqyrton raportin vjetor dhe buxhetin

Komisioni Shtetëror Zgjedhorë, në seancën e sotme do ta rishikojë dhe miratojë Raportin e KSHZ-së për detyrat e ndërmarra në harmonizim me nenin 153-a të Kodit Zgjedhor, për pranimin e pjesës së mbetur të mandatit për deputet të Kuvendit të...

Në mëgjes janë shënuar temepratura deri në -12,

Në mbarë vendin gjatë mëngjesit janë regjistruar temperatura minus, ndërsa më ftohtë ka qenë në Berovë ku janë matur -12 gradë, ku pasojnë Mavrova me -11, Llazarapole, Tetovë dhe Shkup- Petrovec -9. Në Kriva Pallankë, Strumicë, Manastir, Prilep dhe Demir...

LAMM: Ne vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata

Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatare ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm...

Please publish modules in offcanvas position.