Zëvendësministri i Mbrojtjes Maksuti për vizitë në Kosovë

Zëvendësministri i Mbrojtjes Maksuti për vizitë në Kosovë

Zëvendësministri i Mbrojtjes i Republikës së Maqedonisë, Bekim Maksuti, sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Kosovë.

Të paktën 76 të vdekur gjatë rrëzimit të aeroplanit në Kolumbi

Të paktën 76 të vdekur gjatë rrëzimit të aeroplanit në Kolumbi

Të paktën 76 persona e humbën jetën sot gjatë rrëzimit të një aeroplani bolivian me 81 pasagjerë dhe anëtarë të ekuipazhit në pjesën qendrore të Kolumbisë, kumtoi paradite policia kolumbiane.

Ndalesë për kamionë në Gjavatë, Strazhë dhe Mavrovë-Dibër

Ndalesë për kamionë në Gjavatë, Strazhë dhe Mavrovë-Dibër

Ndalim i lëvizjes së automjeteve transportuese nga ora nëntë sot në mëngjes është vendosur në rrugën magjistrale A3 Resnjë-Manastir, në qafën "Gjavatë", njoftoi Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Panel mbi ekstremizmin e dhunshëm në Ballkan

Panel mbi ekstremizmin e dhunshëm në Ballkan

Ekstremizmi i dhunshëm mund të parandalohet vetëm nëse investohet në arsim dhe edukim ishte mendimi i përbashkët i përfaqësuesit të institucionit fetar, ekspertit për siguri, sektorit civil si dhe përfaqësuesve të medies në debatin që u zhvillua sot në Qendrën...

Gjendje e jashtëzakonshme në ishullin Lesbos për shkak të vërshimeve

Gjendje e jashtëzakonshme në ishullin Lesbos për shkak të vërshimeve

Autoritetet greke kërkuan të shpallet gjendje e jashtëzkaonshme në ishullin Lesbos për shkak të vërshimeve të shkaktuara nga moti i lig.

Naumov: Vendimi për debinë e re të harmonizohet me Buxhetin

Naumov: Vendimi për debinë e re të harmonizohet me Buxhetin

Zëvendësministri plotësues i Financave Kire Naumov kërkon të konvokohet seancë urgjente qeveritare me qëllim, siç kumtoi sot, harmonizim të Vendimit të Qeverisë me të cilin është konfirmuar vlera maksimale e debisë së re përmes letrave shtetërore me vlerë për këtë...

Pothuaj 10.000 civilë i kanë braktisur pjesët lindore të Alepos

Pothuaj 10.000 civilë i kanë braktisur pjesët lindore të Alepos

Pothuaj 10.000 civilë kanë ikur nga pjesët lindore të qytetit sirian Alepo drejt rajoneve të cilat janë nën kontroll të forcave kurde dhe siriane, kumtoi sot Qendra siriane për monitoring të të drejtave të njeriut.

Konferenca unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon

Konferenca unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon

Në Tiranë u zhvillua konferenca Unioni i Bashkive Shqiptare në rajon, e cila filloi me fjalimin e nikoqirit të konferencës, kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj dhe kryetarëve të komunave të Prishtinës, Tetovës,Preshevës dhe Ulqinit.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni