Maqedonia e Veriut e para e përcaktoi operatorin e tregut energjetik në pajtim me rregullativat CACM në BE

Maqedonia e Veriut e para e përcaktoi operatorin e tregut energjetik në pajtim me rregullativat CACM në BE

Sekretariati i Bashkësisë energjetike e përshëndet vendimin e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut për përcaktim të MEMO SHPK për operator të tregut të organizuar të energjisë elektrike në Maqedoninë e Veriut.

Kundër gripit në Maqedoni vaksinohen 6.9 për qind e personave mbi 65 vjet, në BE përqindja është 41.4

Kundër gripit në Maqedoni vaksinohen 6.9 për qind e personave mbi 65 vjet, në BE përqindja është 41.4

Vetëm 6.9 për qind e personave mbi 65 vjet në Maqedoninë e Veriut vaksinohen kundër gripit sezonal.

Bill Gejts: Pandemia e ndaloi përparimin në luftën kundër varfërisë

Bill Gejts: Pandemia e ndaloi përparimin në luftën kundër varfërisë

Pandemia e koronavirusit ndaloi 20 vite përparim në luftën kundër varfërisë dhe sëmundjeve, konsideron bashkëthemeluesi i Majkrosoftit, Bill Gejts.

Një pjesë e madhe e akullit u copëtua në Grenlandë

Një pjesë e madhe e akullit u copëtua në Grenlandë

Një pjesë e madhe e akullit është ndarë nga rajoni më i madh i akullt të Arktikut, në verilindje të Grenlandës.

Në korrik më pak turistë të huaj për 94,9 për qind

Në korrik më pak turistë të huaj për 94,9 për qind

Enti Shtetëror për Statistikë në korrik të këtij viti ka evidentuar 75.591 turistë të cilët kanë realizuar 436.180 bujtje.

Nga mesnata benzinat lirohen për një denar, ndërsa dizeli për një denar e gjysmë

Nga mesnata benzinat lirohen për një denar, ndërsa dizeli për një denar e gjysmë

Benzinat nga mesnata lirohen për një denar, ndërsa dizeli dhe Vaji ekstra i lehtë për amvisëri për një denar e gjysmë, vendosi sot Komisioni rregullator për energjetikë.

Janë regjistruar 37 raste të reja me Kovid-19, katër kanë vdekur, ndërsa janë shëruar 131 pacientë

Janë regjistruar 37 raste të reja me Kovid-19, katër kanë vdekur, ndërsa janë shëruar 131 pacientë

Ministria e Shëndetësisë ka informuar se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 37 raste të reja me Kovid-19, kanë vdekur katër persona, ndërsa janë shëruar 131.

Bekteshi: Kompania gjermane ‘Franc Kiel’ do të investoj 3,5 milion euro në fabrikën e re për prodhimin e ulëseve të trenave në zonën industriale në Tetovë

Bekteshi: Kompania gjermane ‘Franc Kiel’ do të investoj 3,5 milion euro në fabrikën e re për prodhimin e ulëseve të trenave në zonën industriale në Tetovë

“Kompania gjermane Franc Kiel do të investoj 3,5 milion euro në fabrikën e re për prodhimin e ulëseve të trenave në zonën industriale në Tetovë.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni