Spanja e heq karantinën për turistët e huaj nga 1 korriku

Spanja e heq karantinën për turistët e huaj nga 1 korriku

Spanja nga 1 korriku do ta heqë karantinën dy javore për turistët e huaj, njoftoi sot Qeveria spanjolle.

Në minierën më të thellë në botë janë infektuar 164 minatorë me Kovid-19

Në minierën më të thellë në botë janë infektuar 164 minatorë me Kovid-19

Në minierën më të thellë në botë, Mponeng në Afrikën Jugore, 164 minatorë janë infektuar me koronavirusin e ri, për çka miniera do të mbyllet në kohë të pacaktuar.

Shqipëria prej 1 qershorit i hapë kufijtë tokësorë me fqinjët dhe plazhet e hoteleve

Shqipëria prej 1 qershorit i hapë kufijtë tokësorë me fqinjët dhe plazhet e hoteleve

Shqipëria nga 1 qershori do t’i hap kufijtë tokësorë me fqinjët, si dhe plazhet e hoteleve, ndërsa në plazhet e tërë bregdetit, turistët do të mund të qëndrojnë prej 10 qershorit.

Për herë të parë asnjë rast i ri i të infektuarit me Kovid-19 në Kosovë

Për herë të parë asnjë rast i ri i të infektuarit me Kovid-19 në Kosovë

Në Kosovë dje nuk u regjistrua asnjë rast i ri i të infektuarve me koronavirusin e ri, pas 138 testeve të kryera, ndërsa të njejtën ditë janë konfirmuar katër raste të personave, të cilët janë shëruar dhe asnjë rast i...

MPB: 104 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 76 janë arrestuar

MPB: 104 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 76 janë arrestuar

Gjatë 24 orëve të fundit në nivel të tërë shtetit 104 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, ne ç’rast 76 persona janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë ndërmarrë të dhëna dhe do të vijojnë masa përkatëse.

Konfirmohen 21 raste të reja me Kovid-19, gjithsej të diagnostikuar 1.999, ndërsa të shëruar 17 pacientë

Konfirmohen 21 raste të reja me Kovid-19, gjithsej të diagnostikuar 1.999, ndërsa të shëruar 17 pacientë

Instituti për shëndet publik sot regjistroi 17 pacientë të shëruar dhe atë në: Shkup – 7, Kumanovë – 2, Prilep – 2, Veles – 2, Gostivar – 1, Kriva Palankë – 1, Pehçevë – 1 dhe Berovë – 1. Gjatë...

Dymbëdhjetë rastet e reja me Kovid-19 në Shkup janë nga Gazi Baba, Buteli, Çairi, Saraji, Karposh 1 dhe Aerodromi

Dymbëdhjetë rastet e reja me Kovid-19 në Shkup janë nga Gazi Baba, Buteli, Çairi, Saraji, Karposh 1 dhe Aerodromi

Nga 37 të infektuarit e rinj me Kovid-19 të regjistruar gjatë 24 orëve të fundit, 12 janë nga Shkupi edhe atë pesë në komunën e Gazi Babës, nga dy në Butel dhe Çair dhe nga një në Saraj, Karposh 1...

S'ka Karantine për ata qe posedojnë  test negativ të Covid-19

S'ka Karantine për ata qe posedojnë test negativ të Covid-19

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në vend...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni