Obama e kritikoi Erdoganin për lirinë e shtypit në Turqi

Obama e kritikoi Erdoganin për lirinë e shtypit në Turqi

Presaidenti amerikan Barak Obama e ka kritikuar kolegun e tij turk Rexhep Taip Erdogan, duke deklaruar se "është nisur nëpër rrugë shumë brengosëse" lidhur me lirinë e shtypit në Turqi, informojnë agjencitë botërore.

Ahmeti: Vetëm unë e di se çfarë do të ndodhë më tej

Ahmeti: Vetëm unë e di se çfarë do të ndodhë më tej

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, nuk u prononcua para kamerave lidhur me vendimin e tij për tërheqjen e ministrave dhe zëvendësministrave prej Qeverisë.

Kryetari i Kuvendit Meta priti një grup fëmijësh nga vende të ndryshme të botës

Kryetari i Kuvendit Meta priti një grup fëmijësh nga vende të ndryshme të botës

Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti një grup fëmijësh pjesëmarrës në Festivalin Ndërkombëtar të Gjuhës dhe Kulturës (IFLC) që zhvillohet në Tiranë në datat 29-31 mars, të cilët vijnë nga 15 vende të ndryshme të botës.

Ndahen certifikate për inxhinierë dhe arkitektë për ndërtesa me energji afër zeros

Ndahen certifikate për inxhinierë dhe arkitektë për ndërtesa me energji afër zeros

Rreth 30 inxhenerë dhe arkitektë të diplomuar morën certifikatë për kurs trajnimi përfundimtar për Ndërtesa me energji afër zeros - NZEB. Pjesëmarrësit e kursit fituan aftësi në rajoni i efikasitetit energjetik dhe integrimi i burimeve të ripërtërishme në rinovimin e ndërtesave...

MOST propozon ndryshime ligjore për shkurtimet e afateve për pastrimin e Listës zgjedhore

MOST propozon ndryshime ligjore për shkurtimet e afateve për pastrimin e Listës zgjedhore

Asociacioni i qytetarëve MOST propozon ndryshime të katër ligjeve me qëllim siç thonë, të shkurtohen afatet dhe të mundësohet pastrim i shpejtë i Listës zgjedhore me qëllim që të mundësohen zgjedhjet kredibile, sepse, konsiderojnë, vendimet ekzistuese ligjore këtë nuk e...

Nga sot ulet çmimi i ilaçeve

Nga sot ulet çmimi i ilaçeve

Prej sot hyjnë në fuqi të gjitha çmimet e reja të zvogëluara të 165 ilaçeve. Bëhet fjalë për uljen e nëntë të çmimeve të ilaçeve në pajtim me metodologjinë e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Agjencisë për ilaçe dhe pajisje mjekësore...

Ali Ahmeti tërheq të gjithë ministrat nga qeveria

Ali Ahmeti tërheq të gjithë ministrat nga qeveria

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim vendosi sonte që të tërheq nga qeveria të gjithë përfaqësuesit ekzekutiv të kësaj partie.

Shpërthimi në Turqi, 4 policë të vrarë dhe 14 të plagosur

Shpërthimi në Turqi, 6 policë të vrarë dhe 23 të plagosur

Sipas asaj qe raportojne mediat turke, nga sulmi ne Diyarbakir kane humbur jeten deri tani 4 police, ndersa 14 eshte numri i te plagosurve.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni