MPB: Për 70 persona janë dhënë vendime për izolim, janë regjistruar 461 shkelje për mosmbajtje të maskave

MPB: Për 70 persona janë dhënë vendime për izolim, janë regjistruar 461 shkelje për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit, 70 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 62 nënshkruan deklarata për vetëizolim.

Filipçe: Kemi dy mundësi – t’i respektojmë masat, ose të na kthehen kufizimet

“Jemi përpara dy zgjedhjeve – të mësohemi pa kushte t’i respektojmë masat për mbrojtje të shëndetit, të cilat janë parakusht për normalizim të gjendjes, ose me mosrespektim të masave ta rrezikojmë sërish kthimin drejt restriksioneve dhe masave të ashpra”.

Maskat të detyrueshme, policia do ta përforcojë kontrollin

Maskat të detyrueshme, policia do ta përforcojë kontrollin

Edhe krahas lehtësimit të masave restriktive, në fuqi mbeten rekomandimet e Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë për mbrojtje nga koronavirusi.

Antarktida është kontinenti i vetëm që nuk ka pasur raste pozitive me Kovid-19

Antarktida është kontinenti i vetëm që nuk ka pasur raste pozitive me Kovid-19

Derisa e gjithë bota lufton të parandalojë përhapjen e koronavirusit të ri, Antarktida është kontinenti i vetëm që nuk ka pasur asnjë rast të vetëm pozitiv, i cili padyshim është për shkak të izolimit të tij gjeografik, por edhe të...

Zaharieva: Prej 15 qershorit pres lëvizje normale në BE dhe vendet fqinje

Zaharieva: Prej 15 qershorit pres lëvizje normale në BE dhe vendet fqinje

Kam shpresë dhe pres, në koordinim, në përputhje me specifikat e secilit shtet, prej 15 qershorit të kthehet lëvizja normale në kuadër të Bashkimit Evropian dhe me vendet fqinje të cilat kanë rrezik të ngjashëm epidemiologjik, deklaroi ministrja e Punëve...

Autoritetet franceze e shfuqizuan lejen për trajtimin e Kovid-19 me hidroksihloroin

Autoritetet franceze e shfuqizuan lejen për trajtimin e Kovid-19 me hidroksihloroin

Qeveria franceze e ka shfuqizuar dekretin me të cilin mjekëve u lejohet nëpër spitale të shfrytëzojnë hidroksihloroin për trajtimin e pacientëve që kanë forma të vështira të Kovid 19.

Orën policore e kanë shkelur gjithsej 4783 qytetarë, 816 për momentin janë në karantinë shtetërore

Që nga 22 marsi, kur u vendos, përfshirë me sot gjithsej 4,783 qytetarë nuk e kanë respektuar ndalesën e lëvizjes (orën policore), ndërsa 3.110 prej tyre janë arrestuar nga policia. Deri më tani, nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB)

Hotelierët në çdo moment i presin protokollet, shpresojnë në ndryshime

Hotelierët në çdo moment i presin protokollet, shpresojnë në ndryshime

Hotelierët nesër duhet t’i hapin tarracat, në çdo moment presin t’i marrin protokollet për punë nga kompetentët. Thonë se masat tek së pari do t’i respektojnë, por megjithatë shpresojnë në ndryshime në pajtim me kërkesat e tyre.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni