Mbështetje Psikosociale për fëmijët, të rinjtë dhe prindërit në numrin e telefonit 072 912 676

Mbështetje Psikosociale për fëmijët, të rinjtë dhe prindërit në numrin e telefonit 072 912 676

Në kohë pandemie, mbështetja psikosociale është më e rëndësishmja për ruajtjen e shëndetit mendor të fëmijëve, nxënësve dhe prindërve.

Nga 1 janari 2021 viza online ETIAS edhe për qytetarët e Maqedonisë së Veriut

Nga 1 janari 2021 viza online ETIAS edhe për qytetarët e Maqedonisë së Veriut

Bashkimi Evropian rikthen vizat, por bëhet fjalë për një vizë formale online e quajtur ETIAS për hyrjen e qytetarëve të 60 shteteteve në zonën Shengen.

BE-ja do marrëveshje për tregti me Britaninë, por nuk përjashton skenarin pa të

BE-ja do marrëveshje për tregti me Britaninë, por nuk përjashton skenarin pa të

Bashkimi Evropian dëshiron të arrijë marrëveshje për tregti me Britaninë, mirëpo teksa kalon koha pa arritur ndonjë të tillë, blloku evropian nuk përjashton mundësinë që të jetë e pamundshme arritja e një marrëveshjeje para përfundimit të vitit, ka thënë zëvendës-presidenti...

Ilir Hasani: Hapja e kufijve me shtetet fqinje nuk do të rit numrin e të infektuarve me Koronavirus

Ilir Hasani: Hapja e kufijve me shtetet fqinje nuk do të rit numrin e të infektuarve me Koronavirus

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani, në emisionin ClickPlus në TV21, tha se lëvizja e lirë mes qytetarëve nuk do të rriste numrin e të infektuarve në asnjë anë të kufirit, duke shtuar se kjo gjë është dëshmuar me lëvizjen e...

Çmime të reja të derivateve të naftës

Çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim, me të cilin kryhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,34 % në raport me vendimin...

Besimi: Rebalanci i dytë i buxhetit siguroi fonde për Pakon e katërt të masave

Rebalanci i dytë i buxhetit është Rebalanci për zbatimin e Pakos së katërt të masave anti-krizë, i cili synon të sigurojë qëndrueshmërinë e aktiviteteve të brendshme ekonomike dhe vendet e punës, të rikuperojë aktivitete të caktuara, të sigurojë stabilitetin e...

83 raste të reja me Kovid-19, katër viktima dhe 146 të shëruar

83 raste të reja me Kovid-19, katër viktima dhe 146 të shëruar

Gjatë 24 orëve të fundit (04/05.10.2020) nga 539 teste të kryera janë regjistruar 83 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19.

Projekti i mjekëve nga Maqedonia kyçet në luftën globale ndaj COVID-19

Projekti i mjekëve nga Maqedonia kyçet në luftën globale ndaj COVID-19

Projekti shkencor-hulumtues në fushën e COVID-19 nga Klinika Universitare për Hematologji në Shkup, e udhëhequr nga Irina Panovska-Stavridis, është miratuar dhe zgjedhur që të financohet në dy vitet e ardhshme nga Qendra ndërkombëtare për inxhineri gjenetike dhe bioteknologji në Trieste...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni