Dimitrov: Franca dhe Ballkani luftojnë për vlerat e njëjta

Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, para fillimit të mbledhjes ministrore me BE-në në Helsinki, porositi se është më mirë të flitet për kompletimin e BE-së, në vend se për zgjerimin e saj.

I pyetur për “kundërshtimin” e Francës...

Tokyo qyteti më i sigurt në botë, Amsderdami në Evropë

Economist Intelligence Unit ka renditur 60 destinacione në të gjithë botën për sa i përket sigurisë së tyre digjitale, shëndetësore, infrastrukturës dhe sigurisë personale.

Në krye të listës është Tokio. Metropoli më i populluar në tokë fitoi me një rezultat...

Seancë e re gjyqësore për rastin “TNT”

Në Gjykatën Themelore penale në Shkup për sot është caktuar seancë e re gjyqësore për rastin “TNT” të Prokurorisë Speciale Publike. Lëndën e zhvillon gjykatësi Ognen Stavrev, ndërsa përfaqësues i aktakuzës është Burim Rustemi nga PSP-ja.

Rasti gjendet në procedurë...

Sindikata e arsimit të hënën grevë, por ministria nuk tërhiqet

Sindikata për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) të hënën ka bërë thirrje për grevë. Ajo do të jetë paralajmëruese, ashtu që mësimdhënësit do të shkojnë në punë, por nuk do të japin mësim.
Kryetari i SASHK, Joakim Nedelkov thotë se ende...

Këshilli i Prokurorëve sot prite te zgjedh kryetar të ri

Këshilli i prokurorëve publik sot duhet të zgjedh kryetar të ri në vendin e Kole Shterjev, mandati dyvjeçar i të cilit skadon në fund të muajit.

Shterjev në një deklaratë dje për media konfirmoi se në seancën e sotme do...

Please publish modules in offcanvas position.