Regjistrohen 160 raste të reja me Kovid-19, tre të vdekur, 368 pacientë të shëruar

Regjistrohen 160 raste të reja me Kovid-19, tre të vdekur, 368 pacientë të shëruar

Në 24 orët e fundit janë bërë 2.172 testime, ndërsa janë regjistruar 160 raste të reja me Kovid-19 në: Shkup-38, Kumanovë-19, Dibër-1, Shtip-10, Prilep-4, Tetovë-20, Strugë-9, Veles-3, Manastir-1, Ohër-4, Kavadar-4, Gistivar-13, Strumicë-2, Koçan-4, Probishtip-1, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-2, Pehçevë-2, Berovë-2,

MSH: Në Spitalin Psikiatrik 4.000 biseda telefonike për mbështetje psikologjike të qytetarëve

MSH: Në Spitalin Psikiatrik 4.000 biseda telefonike për mbështetje psikologjike të qytetarëve

Në ISHP Klinikën për Psikiatri janë realizuar rreth 4.000 biseda telefonike për mbështetje psikologjike të qytetarëve gjatë pandemisë me Kovid-19, duke filluar nga marsi, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Digjen dy vetura të EVN-së në Tetovë, policia areston nje person

Digjen dy vetura të EVN-së në Tetovë, policia areston nje person

Në lagjen “Potok” dhe në lagjen Bllok 70 janë djegur dy vetura të EVN-së.

Regjistrohen 141 raste me Kovid-19, dy të vdekur, 175 pacientë të shëruar

Regjistrohen 141 raste me Kovid-19, dy të vdekur, 175 pacientë të shëruar

Në 24 orët e fundit janë bërë 1.848 testime, ndërsa janë regjistruar 141 raste të reja me Kovid-19 në: Shkup-48, Kumanovë-21, Dibër-2, Shtip-15, Prilep-1, Strugë-1, Manastir-7, Kavadar-9, Gostivar-4, Gjevgjeli-1, Strumicë-4, Koçan-4, Probishtip-2, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-4, Berovë-1, Vinicë-7, Sveti Nikollë...

KSL: Inspektorët t’i përforcojnë kontrollet e zbatimit të masave për mbrojtje nga Kovid-19

KSL: Inspektorët t’i përforcojnë kontrollet e zbatimit të masave për mbrojtje nga Kovid-19

Shërbimet e inspektimit çdo ditë duhet të jenë në terren dhe me kontrolle të përforcuara të veprojnë lidhur me zbatimin e masave për përballje efikase dhe mbrojtje nga Kovid-19 për shkak të rritjes së numrit të punëtorëve të infektuar në...

Gjatë 24 orëve janë regjistruar 464 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve janë regjistruar 464 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën e mosmbajtjes së mbrojtjes personale, policia ka regjistruar 464 kundërvajtje.

Regjistrohen 139 raste me Kovid-19, një i vdekur, 239 pacientë të shëruar

Regjistrohen 139 raste me Kovid-19, një i vdekur, 239 pacientë të shëruar

Në 24 orët e fundit janë bërë 1.627 testime, ndërsa janë regjistruar 139 raste të reja me Kovid-19 në: Shkup-30, Kumanovë-20, Dibër-2, Shtip-15, Prilep-1, Tetovë-6, Strugë-8, Manastir-2, Ohër-3, Kavadar-8, Gostivar-19, Gjevgjeli-1, Strumicë-2, Koçan-5, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-3, Berovë-1, Dellçevë-1, Sveti...

Uji për pije në Tetovë i sigurt edhe krahas defekteve dhe ndërprerjeve

Uji për pije në Tetovë i sigurt edhe krahas defekteve dhe ndërprerjeve

Edhe krahas defekteve të shpeshta dhe ndërprerjeve të furnizimit me ujë për pije në Tetovë është i sigurt, njoftojnë nga Qendra e Tetovës për shëndet publik. Janë kryer hulumtime të zgjeruara shtesë të cilat kanë konfirmuar se cilësia është në...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni