Në 24 orët e fundid 34 raste pozitiv me covid-19

Në 24 orët e fundid 34 raste pozitiv me covid-19

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 233 testime për coronavirus, ndërsa 34 raste kanë rezultuar pozitiv.

Regjistrohen 109 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Regjistrohen 109 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të kaluara janë kryer 672 teste, ndërsa janë regjistruar 109 raste të reja me COVID-19.

Regjistrohen 134 raste të reja me Covid-19 në vend

Regjistrohen 134 raste të reja me Covid-19 në vend

Në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 134 raste të reja me Covid-19 nga 912 testime.

Mbi 10 milionë euro për rrugën në Çairçankë! Ganiu: Do të dëmshpërblehen pronarët e objekteve që do të prishen

Kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu në Click 21 tha se për rregullimin e trafikut në komunikacionin e rrugës “Cvetan Dimov” është paraparë projekt në vlerë të mbi 10 milionë eurove. Ganiu tha se buxheti do të jetë i...

254 raste të reja me Covid-19, në tri ditët e fundit

254 raste të reja me Covid-19, në tri ditët e fundit

Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, Ministria e Shëndetësisë bën me dije se në 3 ditët e fundit (nga data 02 shtator deri më 4 shtator 2022) janë kryer 1.308 analiza dhe janë regjistruar 254 raste të reja...

Në Shkup janë sanksionuar 174 shofer, 93 për tejkalim të shpejtësisë

Në Shkup janë sanksionuar 174 shofer, 93 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se gjatë ditës së djeshme kanë vazhduar me intensifikimin e kontrolleve aksionare në zonën e qarkullimit rrugor.

157 gjoba në Shkup, 13 për tejkalim të shpejtësisë

157 gjoba në Shkup, 13 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria e Punëve të Brendshme informon se gjatë ditës së djeshme (02.09.2022) ka vazhduar me kontrolle të intensifikuara në trafik.

Regjistrohen pesë viktima dhe 185 raste të reja me COVID-19

Regjistrohen pesë viktima dhe 185 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 892 teste, ndërsa janë regjistruar 185 raste të reja me COVID-19.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni