Kontrolle shtesë të një pjese të kontrolleve të kryqëzuara

Komisioni Shtetëror Zgjedhor pas shqyrtimit të parë të raportit për zbatimin e kontrolleve të kryqëzuara të bazave të të dhënave nga institutet relevante, vendosi të zbatojë teste kontrolli shtesë të një pjese nga çështjet e përfshira me verifikimet.

Gjykata Kushtetuese nis mbledhjen, policia blindon zonën

 Në Shkup vazhdon mbledhja e Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë, në të cilën pikë e vetme e rendit të ditës është propozimi për ndryshimin e Ligjit, me çka shefit të shtetit do t’i mundësohet amnistimi i personave që janë të dënuar për parregullsi zgjedhore dhe për pedofili. 

Shpërthen Ivanov: "BE-ja MANIPULON ME MAQEDONINË TASH E 25 VITE"

Presidenti i Maqedonisë, George Ivanov, deklaroi dje se vendi i tij po paguan gabimet e Bashkimit Europian përsa i takon fluksit rekord të emigrantëve. Bllokimi i kufirit me Greqinë, bashkë me lëvizje të ngjashme nga vende të tjera ballkanike, ka ndaluar fluksin e refugjatëve drejt Europës, por ka lënë me mijëra të tillë në Greqi. 

Please publish modules in offcanvas position.