Këtë fundjavë spërkatje kundër mushkonjave për të nëntën herë në Shkup

Këtë fundjavë spërkatje kundër mushkonjave për të nëntën herë në Shkup

Qyteti i Shkupit njofton qytetarët se këtë fundjavë, në territorin e qytetit të Shkupit do të kryhet dezinsektimi kundër larvave të mushkonjave.

Regjistrohen 169 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Regjistrohen 169 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e kaluara janë kryer 746 teste, ndërsa janë regjistruar 169 raste të reja me COVID-19.

222 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

222 raste të reja me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, Ministria e Shëndetësisë bën me dije se në 24 orët e fundit janë kryer 954 analiza dhe janë regjistruar 222 raste të reja me Covid-19.

Regjistrohen katër viktima dhe 240 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Regjistrohen katër viktima dhe 240 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1.084 teste, ndërsa janë regjistruar 240 raste të reja me COVID-19.

Gjobiten 167 shoferë në Shkup, 39 për tejkalim të shpejtësisë

Gjobiten 167 shoferë në Shkup, 39 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara të në fushën e trafikut në të gjithë territorin e Shkupit.

Shqiptohen 196 gjoba në Shkup, 70 për tejkalim shpejtësie

MPB njofton se dje ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara në fushën e komunikacionit me çka janë shqiptuar 196 masa në të gjithë territorin e qytetit të Shkupit.

Shkup, sanksionohen 21 shoferë nën ndikimin e alkoolit

Shkup, sanksionohen 21 shoferë nën ndikimin e alkoolit

Gjatë mbrëmjes së kaluar në periudhën prej orës 22:00 deri në orën 04:00 në territorin e SPB- Shkup është kryer kontroll i përforcuar për sanksionimin e shoferëve që drejtojnë makinat nën ndikimin e alkoolit me çka janë sanksionuar 21 shoferë.

Sanksionohen 252 shofer në Shkup, 110 për tejkalim shpejtësie

Sanksionohen 252 shofer në Shkup, 110 për tejkalim shpejtësie

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (26.08.2022) ka vazhduar me intensifikimin e kontrolleve të veprimit në fushën e trafikut.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni