Deri në KSHZ janë paraqitur 5.526 qytetarë me regjistrime kontestuese

Deri më sot në mesditë në Komisionin Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) janë paraqitur gjithsej 5.526 qytetarë të dhënat e të cilëve në Listën zgjedhore pas kontrolleve të kryqëzuara dhe kontrolleve në terren janë kontestuese respektivisht kanë mospërputhje me të dhënat në...

MIBA shpërndau ndihma humanitare në Hasanbeg

Oda Ekonomike e Sipërmarrësve dhe të Biznesmenëve të Maqedonisë (MIBA) shpërndau ndihma humanitare në rajonet e katastrofës, ku humbën jetën shumë persona dhe shumë të tjerë mbetën pa shtëpi dhe vende për tu strehuar.

Konferencë për 15 vjetorin nga Marrëveshja e Ohrit

Me rastin e 15 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes, Sekretariati për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit nesër në Kodrën e Diellit do të organizojë konferencë në temën "Marrëveshjen e Ohrit - sfidë dhe garanci për integrim".

Please publish modules in offcanvas position.