Qytetarët gjithnjë e më shumë optimist për hyrjen e Maqedonisë në BE

Qytetarët gjithnjë e më shumë optimist për hyrjen e Maqedonisë në BE

Sipas hulumtimit të 'Eurothink' bërë nga 1 deri më 21 mars me 1043 të anketuar, një numër i madh i tyre mendojnë se Maqedonia duhet të hyjë në BE e madje 70% e tyre thonë se vendi është në rrugë...

Sopotasit përfundimisht lirohen nga akuza

Sopotasit përfundimisht lirohen nga akuza

Sot është marrur përfundimisht vendimi që të akuzuarit në rastin “Sopoti” të lirohen nga akuza.

TUNTEV: Interpelanca e VMRO-së arsyetim për tu kthyer në kuvend

TUNTEV: Interpelanca e VMRO-së arsyetim për tu kthyer në kuvend

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Tomisllav Tuntev ka thënë se interpelanca e parashtruar nga VMRO-DPMNE për Qeverinë është një dështim, dhe se ka pritur që të diskutohet për reformat që po zbatohen dhe jo për besimin e qeverisë.

Mbahet seanca për votëbesimin e Qeverisë

Mbahet seanca për votëbesimin e Qeverisë

Kuvendi sot do të diskutojë mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë. VMRO-DPMNE-ja pret që mosbesimi të votohet nga shumica e deputetëve. Me këtë iniciativë, partia e Mickoskit edhe zyrtarisht kthehet në Kuvend.

Maqedoni, ligji për regjistër qendror të popullsisë është në fazë përgatitore

Maqedoni, ligji për regjistër qendror të popullsisë është në fazë përgatitore

Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë (MSHIA) e përgatit ligjin për regjistër qendror të popullsisë, njofton Portalb.mk.

Deputetë nesër diskutojnë për votëbesimin e Qeverisë Zaev

Deputetë nesër diskutojnë për votëbesimin e Qeverisë Zaev

Kryetari i parlamentit Talat Xhaferi për nesër në ora 11 ka caktuar seancën me një pikë të vetme të rendit të ditës, votëbesimi i Qeverisë të kërkuar nga VMRO-DPMNE.

ASH-ja do të ketë edhe një organ partiak, akademin politike

ASH-ja do të ketë edhe një organ partiak, akademin politike

Aleanca për Shqiptarët (ASH), krahës kryesisë qendrore do të ketë edhe një organ paralel me të, Akademin politike, thonë për Zhurnal nga kjo parti.

Ligjet reformuese para deputetëve

Ligjet reformuese para deputetëve

Katër ditë pune për përfundimin e procedurës për bartjen e ligjeve reformuese kanë deputetët para raportit të ri për përparimin e vendit që do të publikohet të martën e ardhshme, më 17 prill.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni