Dalja Nga Kriza Politike Në Duart E SHBA-Ve

Ish-ambasadori dhe profesori universitar Nano Ruzhin, në vlerësimet që i bëri theksoi se Maqedonia është një shteti cili nuk ka një traditë të gjatë të shtetit, e themeluar pas luftës së dytë botërore në kuadër të ish federatës Jugosllave.

MOST: Nuk ka kushte për zgjedhje

Asociacioni qytetar ”Most”, nëpërmjet një konference për shtyp ka treguar qëndrimin e saj rreth zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të caktuara më 5 qershor.

Please publish modules in offcanvas position.