Paga mesatare për muajin korrik ishte 28.540 denarë

Paga mesatare e paguar neto për punonjës në korrik të këtij viti arriti në 28.540 denarë dhe është për 4.8 përqind më e lartë se i njëjti muaj vitin e kaluar, njoftojnë nga Enti Shtetëror i Statistikave.

Rritja është kryesisht...

Gjithsej 522 persona janë infektuar sërish me Covid-19

Gjithsej 522 persona janë infektuar sërish me Covid-19 që nga fillimi i pandemisë e deri më 19 shtator, thuhet në raportin e Institutit të Shëndetit Publik ISHP. Nga ata që u infektuan përsëri, një person u infektua me koronë për...

Situata në kufirin Serbi-Kosovë/ Pamje nga Jarinja, rruga vijon të jetë e bllokuar

Qeveria e Kosovës një ditë më parë nisi me zbatimin e reciprocitetit për targat duke vënë ato të përkohshme për makinat me targa të Serbisë që hyjnë në territorin e Kosovës.

Komuna e Tetovës sot i dorëzoi në përdorim 4 kamionë të ri për grumbullim të mbeturinave

Komuna e Tetovës sot i dorëzoi në përdorim 4 kamionë të ri për grumbullim të mbeturinave, 1 makinë sweeper dhe 1 fshesë ajrore, për nevojat e NPK "Tetova".

Ky projekt u realizua kohë më parë në kuadër të grantit në...

Klubi i Serisë A drejt shitjes, arrihet marrëveshja me fondin amerikan

Orët në vijim pritet të jenë shumë të nxehta për sa i përket të ardhmes së klubit italian të Xhenoas. Sipas raportimeve të fundit në media, palët kanë arritur akordin, më fondin amerikan “777 Partners”, teksa marrëveshja pritet të finalizohet...

Osmani: Dy diplomatë nuk e kalojnë Vetingun

Bujar Osmani, Ministër i Punëve të Jashtme, njoftoi rezultatet fillestare nga fillimi i vetingut të diplomatëve në Ministrinë e Punëve të Jashtme, ndërsa dy personave do tu ndërpriten kontratat e punës sepse nuk kanë certifikatë sigurie nga sigurimi shërbimet.

“Një...

Universiteti i Tetovës: Fatmir Sulejmani mori pjesë në Konferencën e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, kushtuar 80-vjetorit te shkrimtarit Luan Starova

Prof. Dr. Fatmir Sulejmani mori pjesë në Konferencën e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, kushtuar 80-vjetorit të krijimtarisë letrare të shkrimtarit Luan Starova

Profesori i Fakultetit Filologjik i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Fatmir Sulejmani, mori pjesë në Konferencën e...

Filipçe: Kriza me coronavirusin mund të menaxhohet vetëm me një qasje multispektrale

“Kriza e coronavirusit ka treguar se ajo mund të menaxhohet vetëm në një mënyrë që do të thotë qasje multispectrale dhe menaxhim multispektral, jo vetëm në vendin tonë, por edhe në shumë vende të botës”, shkruan në profilin e tij...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni