Spasovski: Qeveria teknike votohet më 3 janar

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski thotë se qeveria teknike do të votohet në Kuvend më 3 janar ndërsa zgjedhjet do të mbahen më 12 prill. Duke folur për dallime mes pushtetit dhe opozitës për ministrin teknik të punëve...

Pragu i pagesës kesh nga 500 shkon  në 3 mijë euro

Me ndryshimet e reja në Ligjin për parandalimin e larjes së parave dhe financim të terrorizmit, kufiri i pagesës kesh do të rritet nga 500 në 3 mijë euro. Ndryshimet u miratuan pas një procedure të shkurtuar në seancën parlamentare...

Promovim i njësisë së re policore për intervenim

Në qendrën policore “Gjorçe Petrov” sot do të promovohet njësia e re policore për intervenim, e formuar nga njësia e deritanishme për rend dhe qetësi, njësia për intervenim dhe përgjigje të parë “Alfa” dhe njësia për asistencë dhe sigurim të...

Dimitrov: Këtë vit presim nisjen e negociatave

Ministri i Jashtëm, Nikolla Dimitrov zotohet se muajt e ardhshëm do të punojë edhe më fuqishëm për fillimin e negociatave për anëtarësim në BE, në mënyrë që Brukseli të mos ketë asnjë arsye që vitin e ardhshëm vendit t’ia jep...

Please publish modules in offcanvas position.