Kryeministri Zoran Zaev paralajmëron rritje të pensioneve

Kryeministri i vendit Zoran Zaev sot njoftoi se rritja ekonomike në çerekun e parë të vitit 2019 ka arritur 4.1 përqind. Ai theksoi se kur ekonomia rritet mbi 4 përqind  dhe arrin potencialin atëherë rriten edhe pensionet dhe kjo sipas...

Komisionet parlamentare sot mbajnë seancat e radhës

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut sot seanca do të mbajnë Komisionit për transport, lidhje dhe ekologji, Komisioni për mbikëqyrje ndaj zbatimit të komunikimeve dhe Komisioni ligjvënës juridik. Në rend dite të Komisionit për transport, lidhje dhe ekologji janë raportet...

Dimitrov: Në pyetje është besueshmëria e BE-së

Shefi i diplomacisë së Maqedonisë së Veriut Nikolla Dimitrov, në një intervistë për “Politico”, ka thënë se politika e zgjerimit të BE-së është tregues për fuqinë e tërheqjes. Dimitrov thotë se në rastin me Maqedoninë e Veriut për nisjen e...

Shtip, konferencë për pushtetin lokal

Në organizim të Ministrisë së Pushtetit Lokal sot në Shtip do të mbahet konferenca e parë nga tri konferencat rajonale me temë “Partneritet për decentralizim të përshpejtuar, zhvillim inkluziv dhe i qëndrueshëm”.

Konferencën do ta hapë zëvendësministri i Pushtetit Lokal,

Gjermania ratifikoi Protokollin për anëtarësimin në NATO

Protokolli për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO u votua edhe në Bundestagun gjerman duke u bërë kështu anëtarë i 16-të i NATO-s që mbylli këtë proces. Para se të kaloj në lexim të dytë, deputetët opozitar tjetërsuan procedurat...

Please publish modules in offcanvas position.