Projekti i mjekëve nga Maqedonia kyçet në luftën globale ndaj COVID-19

Projekti i mjekëve nga Maqedonia kyçet në luftën globale ndaj COVID-19

Projekti shkencor-hulumtues në fushën e COVID-19 nga Klinika Universitare për Hematologji në Shkup, e udhëhequr nga Irina Panovska-Stavridis, është miratuar dhe zgjedhur që të financohet në dy vitet e ardhshme nga Qendra ndërkombëtare për inxhineri gjenetike dhe bioteknologji në Trieste...

3 të vdekur dhe 191 raste të reja me Covid-19

3 të vdekur dhe 191 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1350 testime të realizuara, 191 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

4 të vdekur dhe 243 raste të reja me Covid-19

4 të vdekur dhe 243 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1831 testime të realizuara, 243 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Gjatë 24 orëve të fundit u kryen 1694 teste dhe 225 raste të reja të COVID -19

Gjatë 24 orëve të fundit u kryen 1694 teste dhe 225 raste të reja të COVID -19

Gjatë 24 orëve të fundit u kryen 1694 teste dhe 225 raste të reja të COVID -19 u regjistruan.

Dënime për 874 persona për mosmbajtje të maskave

Dënime për 874 persona për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 874 kundërvajtje.

4 të vdekur dhe 162 raste të reja me Covid-19

4 të vdekur dhe 162 raste të reja me Covid-19

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë bërë 1350 testime dhe janë regjistruar 162 raste të reja të Covid 19.

Regjistrohen 890 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Regjistrohen 890 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Për mosmbajtjen e maskës janë regjistruar 890 shkelje gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e vendit.

Mbi 100 të infektuar me Kovid-19 në 24 orët e fundit, Shahpanska ende ka vende të lira nëpër kopshte

Mbi 100 të infektuar me Kovid-19 në 24 orët e fundit, Shahpanska ende ka vende të lira nëpër kopshte

Nga 1.372 testet e bëra gjatë 24 orëve të kaluara, janë regjistruar 112 raste të reja me Kovid-19, kanë ndërruar jetë tetë persona, ndërsa janë shëruar 159 pacientë, bëri të ditur Ministria e Shëndetësisë. Aktualisht 47 fëmijë të moshës parashkollore,

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni