Shtrenjtohen derivatet e naftës

Shtrenjtohen derivatet e naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë mbledhjes së sotme vendosi për rritjen e çmimeve të derivateve të naftës. Kështu që nga mesnata çmimet e benzinës do të rriten për 3 gjegjësisht 2.5 denarë për litër. Edhe çmimi i dizelit ngritët...

16 raste të reja me Kovid-19, 14 të shëruar dhe tre të vdekur

16 raste të reja me Kovid-19, 14 të shëruar dhe tre të vdekur

Instituti për shëndet publik sot regjistroi 14 pacientë të shëruar në Shkup-3 dhe Tetovë-11 dhe 16 raste të reja me Kovid-19 dhe atë në Shkup-9, Shtip-5, Strugë-1 dhe Gostivar-1.

MPB: 104 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 76 janë arrestuar

MPB: 104 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 76 janë arrestuar

Gjatë 24 orëve të fundit në nivel të tërë shtetit 104 persona nuk e kanë respektuar ndalesën për lëvizje, ne ç’rast 76 persona janë arrestuar, ndërsa për të tjerët janë ndërmarrë të dhëna dhe do të vijojnë masa përkatëse.

Konfirmohen 21 raste të reja me Kovid-19, gjithsej të diagnostikuar 1.999, ndërsa të shëruar 17 pacientë

Konfirmohen 21 raste të reja me Kovid-19, gjithsej të diagnostikuar 1.999, ndërsa të shëruar 17 pacientë

Instituti për shëndet publik sot regjistroi 17 pacientë të shëruar dhe atë në: Shkup – 7, Kumanovë – 2, Prilep – 2, Veles – 2, Gostivar – 1, Kriva Palankë – 1, Pehçevë – 1 dhe Berovë – 1. Gjatë...

Dymbëdhjetë rastet e reja me Kovid-19 në Shkup janë nga Gazi Baba, Buteli, Çairi, Saraji, Karposh 1 dhe Aerodromi

Dymbëdhjetë rastet e reja me Kovid-19 në Shkup janë nga Gazi Baba, Buteli, Çairi, Saraji, Karposh 1 dhe Aerodromi

Nga 37 të infektuarit e rinj me Kovid-19 të regjistruar gjatë 24 orëve të fundit, 12 janë nga Shkupi edhe atë pesë në komunën e Gazi Babës, nga dy në Butel dhe Çair dhe nga një në Saraj, Karposh 1...

S'ka Karantine për ata qe posedojnë  test negativ të Covid-19

S'ka Karantine për ata qe posedojnë test negativ të Covid-19

Qytetarët që hyjnë në Maqedoni nuk kanë pse të shkojnë në karantinë shtetërore, nëse kanë një dëshmi negative nga koronavirusi. Testi nuk duhet të jetë më i vjetër se 72 orë para hyrjes në shtet. Nëse është negativ, në vend...

Njëzet raste të reja të të infektuarve me Kovid-19, një ka vdekur, ndërsa 24 janë shëruar

Njëzet raste të reja të të infektuarve me Kovid-19, një ka vdekur, ndërsa 24 janë shëruar

Njëzet raste të reja me Kovid-19 janë konfirmuar gjatë 24 orëve të kaluara, me çka numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar në vend u rrit në 1.941. Nga rastet e reja, 16 janë në Shkup dhe nga dy në...

Njëzet e tre raste të reja të konfirmuara me Kovid-19, një i vdekur dhe 9 të shëruar

Njëzet e tre raste të reja të konfirmuara me Kovid-19, një i vdekur dhe 9 të shëruar

Njëzet e tre raste të reja me Kovid-19 janë konfirmuar gjatë 24 orëve të fundit me çfarë numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar në vend u ngjit në 1.921. Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar edhe një person të...

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni