MSh: Covid-19, këshilla dhe rekomandime për shtatzënat

MSh: Covid-19, këshilla dhe rekomandime për shtatzënat

Ministria e Shëndetësisë, në bashkëpunim me UNFPA dhe HERA, kanë përgatitur afishe në gjuhën maqedonase dhe gjuhën shqipe me rekomandime dhe këshilla për gratë shtatzëna në kushte të pandemisë Covid-19.

Ora policore: 42 persona nuk e respektojnë arrestohen 37 prej tyre

Ora policore: 42 persona nuk e respektojnë arrestohen 37 prej tyre

Gjatë 24 orëve të fundit, sipa MPB-së, është evidentuar se gjithsej 42 persona nuk kanë respektuar orën policore.

Osmani: Ditëve në vijim do të vendoset për hapjen e kufijve

Osmani: Ditëve në vijim do të vendoset për hapjen e kufijve

Zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, në një intervistë për TV21 ka folur në lidhje me hapjen e kufijve dhe lehtësimin e masave për lëvizjen e qytetarëve.

Tetovë: Arifi kërkon nga Qeveria ta heqë ndalesën për transport publik të udhëtarëve

Tetovë: Arifi kërkon nga Qeveria ta heqë ndalesën për transport publik të udhëtarëve

Shtabi i krizave të Tetovës sot ka dërguar kërkesë te Qeveria ta heqë ndalesën për transport publik të organizuar me autobusë dhe furgonë të cilat qarkullojnë në territorin e komunës së Tetovës dhe komunat e rrethinës. Kjo ndalesë ishte vendosur...

Vendimi për udhëtimin e funksionarëve jashtë vendit është vetëm për ngjarje që lidhen me koronavirusin

Vendimi për udhëtimin e funksionarëve jashtë vendit është vetëm për ngjarje që lidhen me koronavirusin

Vendimi qeveritar për udhëtimin e funksionarëve të zgjedhur dhe të emëruar jashtë vendit është që të përgatiten protokolle me qëllim që të mund të marrin pjesë në ngjarje që do të mbahen në rajon, ndërsa kanë të bëjnë me koronavirusin,

Kushtetuesja nesër do të vendosë për çështjet të ndërlidhura me zgjedhjet

Kushtetuesja nesër do të vendosë për çështjet të ndërlidhura me zgjedhjet

Angazhimi i KSHZ-së për të publikuar afatet për vazhdimin e aktiviteteve zgjedhore, një ditë pas përfundimit të gjendjes së jashtëzakonshme, është një nga çështjet kontestuese për të cilat nesër do vendosin gjykatësit kushtetues.

Hapja e kafeneve mbetet javes tjetër

Hapja e kafeneve mbetet javes tjetër

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi tha se ka qëndrim të ndryshëm nga ai i Komisionit për Sëmundje Infektive në lidhje me hapjen e objekteve hotelerike dhe kafeneve por që do të respektojë vendimin e Komisioni pasi është organi kompetent për...

Njëzet raste të reja me Kovid-19, gjithsej 1.694, janë shëruar 24 pacientë, tre kanë vdekur

Njëzet raste të reja me Kovid-19, gjithsej 1.694, janë shëruar 24 pacientë, tre kanë vdekur

Instituti i Shëndetit Publik sot regjistroi 24 pacientë të shëruar në: Shkup-12, Prilep-7, Tetovë-3, Kavadar-1, Pehçev-1. Tre persona kanë vdekur. Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile ka vdekur një paciente 59-vjeçare nga Prilepi, e hospitalizuar më 7 maj.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni