31 persona shkelin orën policore, arrestohen 19

31 persona shkelin orën policore, arrestohen 19

Gjatë natës së kaluar (12/13.05.2020) lidhur me kufizimin e lëvizjes është evidentuar se në gjithë shtetin 31 persona nuk kanë respektuar orën policore, me çrrastë janë arrestuar 19 persona, ndërsa për të tjerët është ngritur procedure adekuate.

Previous Next

Xhamia e Pashës i hapi dyert për besimtarët në Tetovë

Në objektin më të famshëm fetarë mysliman në Tetovë, Xhamia e Pashës (Xhamia e Larme), besimtarët që erdhën në dyert e xhamisë hasën në udhëzime të cekura të shkruara për sjellje për shkak të pandemisë, ndërsa kishte pajisje për dezinfektim...

Filipçe: Karantina shtetërore mbetet edhe më tej

Filipçe: Karantina shtetërore mbetet edhe më tej

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe i pyetur nëse në masat lehtësuese është futur edhe hapjen eventuale e kufijve tha se për këtë po diskutohet në nivel të shteteve në rajon. Sa i përket karantinës shtetërore, Filipçe theksoi se sipas tij...

Ndihma e Shpejtë Tetovë: Qytetarët të vijnë me maska mbrojtëse

Ndihma e Shpejtë Tetovë: Qytetarët të vijnë me maska mbrojtëse

Mjekët dhe infermeiret nga Ndihma e Shpejtë e Tetovës po ballafaqohen me vështirësi që po i shkaktojnë disa qytetarë që në gjendje pandemia vinë pa pasur maskë mbrojtëse.

Filipçe: Sot finalizohet plani detal dhe rekomandimet për masat kundër Kovid-19

Plani i përgjithshëm dhe rekomandimet për funksionim të vendit në kushte të epidemisë me Kovid-19 do të finalizohen sot, kështu ka deklaruar ministri i shëndetësisë Venko Filipçe. Sipas tij është e vështirë që të rekomandohet zbutje e masave vetëm për...

Dhjetë raste të reja me Kovid-19, gjithsej 1.647, pesë të shëruar dhe një i vdekur

Dhjetë raste të reja me Kovid-19, gjithsej 1.647, pesë të shëruar dhe një i vdekur

Sot janë konfirmuar 10 raste të reja me Kovid-19 dhe atë në Shkup – 6, Kumanovë – 2, Prilep – 1 dhe Veles – 1. Janë regjistruar pesë pacientë të shëruar, dhe atë në Shkup dhe Negotinë. Në Klinikën për...

Lehtësim i mundur i masave në segmentet më pak të rrezikshme

Lehtësim i mundur i masave në segmentet më pak të rrezikshme

Nëse nuk ka një rritje dramatike të numrit të personave të infektuar me virusin Kovid-19, është e mundur që Qeveria të vendosë sot në një seancë të lehtësojë masat mbrojtëse në segmente të caktuara më pak të rrezikshme, bazuar në...

Bujar Osmani: Gjatë ditës së nesërme Qeveria do të sjell vendim për lehtësimin e masave

Bujar Osmani: Gjatë ditës së nesërme Qeveria do të sjell vendim për lehtësimin e masave

Komisioni për Sëmundje Infektive sipas analizës, tha Osmani, konsideron se tashmë ekzistojnë kushte që të lehtësohen masat dhe ai propozim i komisionit do të shkojë në mbledhje qeveritar.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni