Hoyt Brian Yee të enjten në Shkup

Hoyt Brian Yee të enjten në Shkup

Të enjten vjen në Shkup zv/ndihmës sekretari amerikan i shtetit për Evropën dhe Azinë, Hoyt Brian Yee.

Tema kryesore e bisedimeve të zyrtarit amerikan me zyrtarët në Shkup do të jetë funksionimi i Prokurorisë Speciale Publike dhe detyrat që rrjedhin nga marrëveshja e Përzhinos.