Prokuroria Speciale dhe Marrëveshja e Përzhinos sjellin sot në Shkup zyrtarin amerikan

Prokuroria Speciale dhe Marrëveshja e Përzhinos sjellin sot në Shkup zyrtarin amerikan

Sot Shkupi vizitohet nga zëvendës-ndihmësi i Sekretarit të Shtetit për Evropën dhe Azinë, Hoyt Brian Yee, i cili konsiderohet si një nga njerëzit më të rëndësishëm te administratës amerikane.

Nësohet se tema kryesore e bisedimeve mes zyrtarit amerikan dhe autoriteteve në Shkup do të jetë funksionimi i Prokurorisë Speciale dhe detyrimet e pakryera nga Marrëveshje e Përzhinos.

Në orën 10:45 është parashikuar një takim mes Yee dhe Ali Ahmetit në ambjentet e ambasadës amerikane në Shkup.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.