Ministri Bekteshi: Anëtarësimi në NATO kontribuon në rritjen e investimeve

Ministri Bekteshi: Anëtarësimi në NATO kontribuon në rritjen e investimeve

Ministri i Ekonomisë së Maqedonisë, Kreshnik Bekteshi ka bërë të ditur se,

Agjenda për reformat ekonomike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, duke përfshirë sfidat dhe mundësitë që i ofron ajo, ishin në fokus të takimit të punës me anëtarë të Delegacionit të Nën komitetit për Tranzicion dhe Zhvillim të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, të udhëhequr nga nënkryetari Mateo Luigji Bjanki, i cili qëndroi për vizitë dy-ditore në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Anëtarësimi në NATO siguron stabilitetin e vendit dhe kontribuon në rritjen e investimeve.

Please publish modules in offcanvas position.