Në UEJL,  promovimi i librit 'Martin Krpan diplomat dhe ushtarak'

Në UEJL, promovimi i librit 'Martin Krpan diplomat dhe ushtarak'

Në UEJL është promovuar libri “Martin Krpan diplomat dhe ushtarak", autor Milan Jazbec i cili është ambasadori i Sllovenisë në vend. Në këtë promovim ka marrë pjesë edhe kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi .

Pika krahasuese e tre kombeve, atij slloven, shqiptar dhe maqedonas të cilët kaluan rrugë të vështira për të dëshmuar potencialin e tyre, paraqet një vlerë të shtuar në këtë libër të z.Milan Jazbec. Si njëra nga recensueset e këtij libri, të njëjtin e rekomandoj për të gjithë lexuesit dhe entuziastët e literaturës historike! Hapësira socio-kulturore për të rinj e cila tash për më shumë se një vit funksionon si embrion i veprimtarisë kreative në qytet, ditën e shtunë realizoi ditën e hapur! Shumë aktivitete, kreativitet autentik dhe çaste plot emocion dhe të qeshura fëmijësh!