Të lënduarit nga fatkeqësia afër Llaskarcës nuk do të paguajnë participim për sigurim shëndetësor

Të lënduarit nga fatkeqësia afër Llaskarcës nuk do të paguajnë participim për sigurim shëndetësor

Të lënduarit nga fatkeqësia afër Llaskarcës do të lirohen nga pagesa e participimit gjatë shfrytëzimit të shërbimeve shëndetësore, vendosi sot Qeveria në mbledhje të rregullt.

 

Vendimi, siç qëndron në kumtesën e Qeverisë, është sjellur në shenjë solidariteti dhe bashklëndjenje me familjet e viktimave dhe të lënduarve në fatkeqësinë e komunikacionit.

Please publish modules in offcanvas position.