Pendarovski në sheshin Iliria në Tetovë, Reka në Bërvencië,  Siljanovska në Shkup

Pendarovski në sheshin Iliria në Tetovë, Reka në Bërvencië, Siljanovska në Shkup

 Kandidatët presidencialë edhe sot në takime me qytetarët, në tribuna dhe në mitingje e vazhdojnë fushatën me prezantimin e programeve dhe koncepteve  të tyre.

Në ditën e dhjetë të fushatës, kandidatja presidenciale e VMRO-DPMNE Gordana Siljanovska Davkova sot do të mbajë tubime në komunat e Butelit dhe Karposhit në Shkup.  Stevo Pendarovsi sonte tubim do të mbajë në sheshin e Tetovës. Kandidati presidencial Blerim Reka  i cili ka përkrahjen e BESË-s dhe Aleancës së Shqiptarëve, për sot  do të ketë takim me  mjekët e Qendrës klinike “Nënë Tereza, duke filluar nga zyra e dr Arben Taravarit. Në mbrëmje do të ketë takim me qytetarët në Bërvenicë.