Në Gjevgjeli ende arrijnë refugjatë nga Lindja e Mesme

Në e kampin Gjevgjelisë ende vazhdojnë të arrijnë refugjatë nga Lindja e Mesme. Ka 4 muaj që në këtë kamp po qëndron edhe Elhas Ramadani. Ajo ka ikur bashkë me dy fëmijët e saj, njëri 14 dhe 9 vjeç, njofton TV21.

Ajo rrëfen tmerrin që përjetoi gjatë rrugëtimit për të shpëtuar nga lufta dhe për të arritur në një vend të sigurt. Me ditë të tëra kanë lundruar me anije në det, ndërsa ka pasur momente kur për pak sa nuk janë përmbysur.

Please publish modules in offcanvas position.