Ligji për menaxhimin e trashëgimisë kulturore të Ohrit para deputetëve

Kuvendi sot do ta vazhdojë seancën e 104 që e nisi gjatë ditës së djeshme. Deputetët sot do të debatojnë për pikat e mbetura, siç janë Propozim-ligji për ndryshime dhe plotësime në Ligjin për mbrojtje sociale dhe Propozim ligji për ndryshime dhe plotësime në Ligjin për mbrojtjen e fëmijëve.

Këto dy ligje do të jenë para deputetëve në seancë plenare, pasi të kalojnë në Komisionin amë për Punë dhe Politikë Sociale dhe Komisionin legjislativ

Please publish modules in offcanvas position.