Prezantohen rezultatet e bashkëpunimit ndërkufitar mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Shfrytëzuesit e granteve të Programit për bashkëpunim ndërkufitar sot në Ohër do të prezantojnë rezultatet e projekteve të tyre të financuar nga BE, nën slloganin “Ndërtojmë të ardhme të përbashkët”.

Qëllimi është të promovohen rezultatet e dy projekteve të financuar nga BE, të cilat zbatohen në kuadër të programit për bashkëpunim ndërkufitar mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, si dhe të shqyrtohen mundësitë për bashkëpunim në fushën e turizmit.