Zaev dhe Ademi do të marrin pjesë në ndërtimin e sallës sportive në shkollën “Vera Jociq” në Hipodrom

Në shkollën “Vera Jociq” në Hipodrom sot do të fillojë ndërtimi i sallës sportive. Projekti është i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës. Në ngjarjen me rastin e startit zyrtar të ndërtimit do të marrin pjesë kryeministri Zoran Zaev, ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boris Georgievski.